2020-10-19 15:27:05• hírek • Bede Emőke

Kihívta magára a rendőröket egy ittasan autózó férfi

Tragikomikus eseményről számolt be hétfőn a Szeben Megyei Rendőr-felügyelőség: egy 53 éves férfi erősen ittas állapotban autózott, majd hazaérve tárcsázta a 112-es segélyhívót, hogy e tényről a hatóságokat is értesítse.

A rendőrség szerint a férfi szombaton, dél körül hívta fel a segélyhívót mondván, alkoholos befolyásoltság alatt vezetett. A közlekedési rendőrség egyik egysége el is indult a bejelentésben megadott helyszínre, viszont a sofőrt nem találták otthon. Kiderült ugyanis, hogy a szóban forgó személynek nem volt türelme megvárni, míg a rend őrei megérkeznek, inkább kocsiba vágta magát, és elautózott a hatóság székhelyére – még mindig részegen.


Az ügyben eljáró rendőrök számára azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy a férfi alaposan felöntött a garatra, hiszen erős alkoholszagot árasztott magából, de a pontosság kedvéért persze meg is szondáztatták. A készülék 0,94 mg/l-es értéket mutatott ki a sofőr leheletében, melynek okán egy kórházi vérvételre is bekísérték. A hatóság ittas vezetés miatt büntetőjogi eljárást kezdeményezett a nagyszebeni férfi ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: